Greenfee-avtale med Mandal Golfklubb

Publisert: 9. mai 2017  av Terje Nilsen

Det er gøy å være Bjaavann-medlem om dagen! Som hovedmedlem med spillerett på Bjaavann har du nå mulighet til å spille golf i Mandal til en meget attraktiv pris.

Nå gir ditt medlemskap i Bjaavann deg ytterligere fordeler!

Mandal og Bjaavann golfklubber har inngått en avtale som gir klubbenes hovedmedlemmer med spillerett rabattert greenfee.

I perioden frem til 1. september spiller Mandalsmedlemmer 18 hull på Bjaavann for bare 300 kr, mens medlemmer i Bjaavann kan gjøre 18 hull i Mandal for meget attraktive 200 kr.
Juniorer har allerede halv pris på greenfee, og er ikke omfattet av denne ordningen.

Booking av starttider gjøres som tidligere i GolfBox.

Inntil vi får samkjørt våre medlemslistene vil dere få opp fullpris for greenfee, men det skal likevel kun betales den rabatterte greenfee. Når dere skal betale på automaten, forandrer dere bare prisen.

Vi håper og tror trafikken blir stor begge veier denne sesongen.