Terje Haugen pensjonerer seg ...

Publisert: 30. april 2016  av Terje Nilsen

Etter vel 8 år i klubbens tjeneste bestemte Terje seg for at "nok er nok" og han nyter nå sin pensjonisttilværelse etter sin siste arbeidsdag på Bjaavann fredag 29. april.

- Mitt livs beste tid.

Slik oppsummerte den 72-årige nyslåtte pensjonisten sin tid på Bjaavann under en enkel sammenkomst med kolleger og styret på sin siste arbeidsdag.

- Jeg har virkelig fått bruk for alt jeg har lært her på Bjaavann Vi har hele tiden hatt meget stramme økonomiske rammer og har ofte måtte ty til kreative løsninger for å få jobben gjort. Jeg har ofte stusset over at medlemmene ikke setter mer pris på å spille på en bane med et design i verdensklasse.

Nå ventet roligere dager, men Terje har allerede meldt seg til tjeneste i seniorenes dugnadsgjeng og blir sikkert å se i klippegjengen. Og så skal det golfes!

Vi takker den lune gentlemannen for en enorm innsats for klubben og ønsker alt godt for pensjonisttilværelsen.