Junior og elite

Juniorene i Hjørring

Publisert: 2. mai 2017  av Terje Nilsen

Det ble et meget vellykket besøk for juniorgruppa hos vår vennskapsklubb i Hjørring i helga. POKALEN ble med hjem. Gratulerer!

Svein Tange Jensen, en av ledsagerne, har sendt oss et lite "reisebrev" fra turen:

En liten epistel fra Juniorenes årlige tur til Hjørring.

Vi ankom Hjørring i et litt dårlig vær med regnbyger og vind. Ungdommene var ved godt mot, så etter en god lunch på klubbhuset var vi klar for en golf runde.

Vi gikk ut på Nord og gjennomførte denne i noen små regnbyger, men gjengen gjorde det såpass godt at de var klare for de neste 9 på tross av store utsikter til til regn. Vi slo ut og fikk gjennomført 4 hull før de store bygene satt inn.

Vi ble da enige om å spise middag, her hadde folkene på Hjørring arrangert overraskelsesmiddag på ukjent restaurant. Her fikk vi kun oppgitt en adresse og satte av sted. Det var en flott restaurant med en kjempe buffet som podene satte stor pris på. Stor lykke både blant juniorene og de voksne.

Lørdagen var det opp i otta og direkte på driving rangen, med de siste justeringene før det var utslag. Vi ble satt opp i flighter med både voksne og juniorer fra Hjørring. Dette fungerte kjempebra med god veiledning om banen og hvordan de enkelte hullene var smart å spille.

Hvor ”lurt” dette var for ”danskene” kan sikkert diskuteres i etterkant, her tok ungdommene for seg av poengene.
Astri Lømsland dro til med en 48 poengs runde og vant overlegent. Andrea Grov kom på andre plass med 42 poeng.

Dermed fikk vi overrakt Pokalen.  Mottak av pokalen tok gjengens yngste mann Emil Terning seg av. Meget stolt!!

Mange av de andre spillene hadde poengsummer godt over 36 så her ble det mange nedskrivninger, til stor fornøyelse for samtlige og dette resulterte i en god selvtillit til søndagens spill, så her gikk spillet kjempegodt og igjen endte vi opp i nedskrivninger på de nye handicapene fra lørdagen.

Alt i alt ble vi en meget godt sammensveiset gjeng som trivdes i hverandres selskap. Med denne gjengen frister det til gjentakelse på andre arrangementer.

All honnør til Hjørring Golfklubb som la alt til rette for en glimrende helg!

En stolt gjeng som gjorde sin saker bra i Hjørring

Upåklagelig stemning på banen i et noe skiftende vær

Emil med POKALEN. Gratulerer til Team Bjaavann!

Astrid - en meget fornøyd vinner. Gratulerer!

2. plass til Andrea. Gratulerer!