Banen

Se dette scorekortet !

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 16. april 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi vet jo at Mats Ege (17) er et stortalent som har flyttet til Stavanger for å gå på golflinja på Wang Toppidrett. Men, at han er blitt så god på så kort tid er en sensasjon.





Hjemme på påskeferie spiller selvsagt Mats golf med venner på Bjaavann. Og for en golf!

Fra bakerste utslag, tee 64, på Skjærtordag 13. april, kommer han tilbake fra runden etter å ha slått totalt 65 slag !!

Scorekort sier 7 under par, hele 6 birdies, eagle på hull 16 og en bogey på hull 15.

Med Mats sitt handicap på 2,4 får han 6 tildelte slag fra tee 64. En rask omregning til Stableforpoeng gir utrolige 24 poeng ut og 25 poeng hjem. Totalt 49 poeng - slå den......

Mats sier selv om runden:

- Jeg synes det var gøy med eagle, men også at det ble 6 birdier. To av birdiene var tap-in som følge av gode innspill. Det gjorde ikke så mye med en bogey da. Hadde god flyt hele runden, og satt en del putter. Slo ballen veldig bra fra tee til green. Greenene er også veldig fine som gjorde det lettere å putte. .
 
- Jeg har det veldig fint i Stavanger. Det er et bra miljø i klubben og vi er blitt tatt veldig godt i mot. Skolen er også bra.
 
- Vi trener golf 3 dager i uken med skolen på morgenen fra kl 8-10. I tillegg har vi en fast trening en gang i uken med pro. Ut over det er det egentrening hver ettermiddag og kveld og alle helgene. Vi har også vært på to treningsleirer i Spania i vinter.


Hele Bjaavann GK ønsker Mats lykke til videre i sesongen og håper han kommer innom gamleklubben i sommerferien.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her