Banen

Ta godt vare på disse ....

Publisert: 10. mai 2017  av Terje Nilsen

Klubbens ansatte med arbeidssted Bjaavann teller for tiden 7 personer. Det er disse som gjør at vi får den gode golfopplevelsen. De skal behandles pent og spesielt de som jobber ute på banen er i "skuddlinjen". Ta hensyn - vi har allerede hatt flere nestenulykker. Det er spillerens plikt å sørge for at disse kan jobbe trygt, de jobber for at vi skal ha det greit - vi har ingen å miste!

Glade gutter på verdens vakreste arbeidsplass.... Fra venstre: Knut Lundberg (sesongarbeider), Konstantinas  "Kosta" Nikonorycevas (mekaniker/vaktmester/greenkeeper), Gordon Murray (trener), Esben Hegland (klubbsekretær), Stian Johnsen (head greenkeeper) og Tobias Moe (sesongarbeider). Sistemann er Uwe Wegner (sesongarbeider).