Seniorutvalg

Seniorutvalget

Seniorutvalget arrangerer Seniorgolf, en sosial og uformell turnering på torsdagsformiddagene hvor spilleglede og det sosiale er det viktigste.

I tillegg drar seniorgjengen på utenlandsturer og besøker andre baner i distriktet.

Dette er seniorutvalget:

Carsten Akselsen

Carsten er leder i Seniorutvalget. En pådriver av de sjeldne. Spiller golf med HCP på øvre del av tjuetallet.
Carsten kontaktes på:

E-post: car-akse@online.no

Tor Johannessen

Tor er en fyr med glimt i øyet og HCP drøyt 20. Han har en stor kontaktflate som utvalget og klubben nyter godt av. Tor er også aktiv i Miljøutvalget og sier aldri nei til å ta et tak for klubben.

Tor kontaktes på:
E-post: to-joh5@online.no

Ottar Skretting

Ottar er en av våre trofaste dugnadsklippere. Ottar er gammel sjømann og spiller golf med HCP på øvre del av tjuetallet.

Ottar kontaktes på:
E-post: ottar-sk@online.no

Olav Tveit

Olav er en racer på traktoren og har skumle planer om å spille seg under 30 i handicap.

Olav kontaktes på:
E-post: olatv2@online.no

Jon Anders Kongsrud

Jon Anders er en beskjeden kar og trives best som varamedlem i utvalget. Spiller golf med HCP på øvre del av tjuetallet.

Jon Anders kontaktes på:
E-post: jonak@getmail.no