6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Klubben

Ser 22 tallet !!!!Vi snakker kollaps - fullstendig kollaps. Med årets målsetting to hull unna gikk jeg på en smell - kjempesmell. Etter spillet på 16 hull var det bare å "bade" seg inn til en poengsum som ville senket mitt handicap til under 22.

Jeg sendte sms til fruen.
 Bestill bløtkake hos Liebermann. Jeg sørger for sjampis.
 I kveld blir det høytid - fest.
 Mannen din har endelig nådd en målsetting - det er noen år siden sist.
 Kort sagt. Jeg solgte skinnet før bjørnen var skutt.

Da de to siste hull gjenstod hadde markøren og undertegnede notert 35 poeng på scorekortene våre i torsdagens seniorturnering. Det var snakk om å safe inn på hull åtte og ni (startet spillet på hull 10). Jeg kalkulerte inn fire poeng!
39 poeng!. Det ville bety nytt hcp på 21.7.
 
Men, er det noe som du ikke skal gjøre i denne sporten er det å foreta slike kalkyler.
 Det hadde skjedd noe inni huet mitt. Kan det være nervene som spilte meg et puss - i så fall var det ikke noe lite puss.

Vi snakker her sammenbrudd. Jeg tar telegramversjonen.

Første slag på hull 8 rett i tjønna. Andre slag også i tjønna. Så det femte slaget - rett i den andre tjønna. Her kan vi snakke om å stryke med glans.

Utslag på hull ni landet fem meter fra bakken mot hullet, dog litt ut i gresset til venstre. Men ikke verre enn at jeg burde legge den opp på greenen på to slag. Med stjernetreff - på green på ett slag.
Så gjorde jeg kardinalfeilen - når du vil alt for mye. Den største blemma du kan gå på i golfen. Et høyt - meget høyt treff. Ballen trillet fem meter. Men det burde ikke vært noe disaster, hadde det ikke vært for et knalltreff på tredje slaget!
 
Vi fant aldri ballen igjen - det var faktisk ingen som så den på vei mot et Norwegian fly på vei inn mot landing på Kjevik. Så er det noen som finner en Callaway ball nummer tre i bakken ved hull 7, så er det min ball...
 
Dermed endte jeg på 35 poeng. Bløtkaken var bestilt og den spiste vi. Sjampis ble ikke kjøpt.

Likevel er jeg fornøyd når vi skriver oktober. Jeg er nede på 22-tallet i hcp, dog så høyt opp mot 23.0 som mulig (22,9). Progresjonen i år 2015 er ikke noe å klage på. Fra 26,5 til 22,9.  Året før fra 29,7 til 26.5. Og i 2013 fra 36.0 til 29.7. Bra Moe. Men året har fremdeles tre måneder til. Jeg har ikke gitt opp håpet om 22.0...Dessuten er det jo en liten mulighet når Golfbox foretar årsrevisjonen...

Det viktigste er imidlertid ikke å nå mitt mål. Men å få fart på kona. Hun tok nybegynnerkurset og slet voldsomt. Siden har hun også slitt voldsomt. Men det er lys i tunellen. Vi noterer fremskritt, riktignok ikke mot noen "månelanding". Hun skal ha for innsatsen, og hun syntes det er gøy. Undertegnede er heller ingen stor pedagog. De største oppmuntringene får hun av våre klubbmedlemmer ute på banen. De sier alle som en - dette tar tid. Ett år, to år, gjerne flere år før du får dreisen.  Alle vet at kua har vært kalv. Så jeg er optimist. Her om dagen dro hun ballen over 100 meter med driver....
Det som imidlertid imponerer meg mest og som forteller at dette mener hun noe med, er at hun slår baller inn i stua...
Nå har vi ei matte på parketten og fruen slår mot våre Nordan vinduer med tøyballer.

Dette er gøy.

For jeg ser frem til når vi kan dra på ferie med køllesett og spille golf. Dermed kan ekteskapet blir bedre, selv om det knapt er mulig.
 

Andre innlegg

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Snogg
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
Mosvold Drift
RSA Bil
Contiga